Posted on

U-Snoop + T49 traszponder

A Silca újdonsága, mellyel egyszerűen másolhatóak a táblázatban szereplő 2014-től gyártott Honda modellek ID49-es kulcsai.

U-Snoop brosúra

  • ingyenes szoftverfrissítés kizárólag az RW4 Plus és a Fast Copy Plus gépekhez ( v04.09.094 )
  • a régebbi RW4 és Fast Copy gépekre a frissítés nem telepíthető
  • új T49 traszponder az ID49-es kulcsokhoz
  • az új U-SNOOP használata megegyezik az eddig használt SNOOP eszköz használatával és adott esetben helyettesíteni tudja a korábbi SNOOP és M-SNOOP eszközöket
Posted on

K-Prox (beléptető-proxy másoló)

A K-Prox, egy új eszköz a 125 KHz frekvencián működő RFID (rádiófrekvenciás azonosító) “kulcsok”, vagy más néven beléptető-proxy-k másolásához. Ez az eszköz képes az RFID “kulcsok” gyors, egyszerű és biztonságos másolására. A folyamat három egyszerű lépésben elvégezhető. Először helyezze az eredeti proxy-t az olvasási területre, majd nyomja meg az „Read” gombot. Ezután helyezzen egy KP-01 típusú proxy-t az olvasási területre és utána nyomja meg a „Copy” gombot. Végül, a „Check” gomb megnyomásával ellenőrizheti, hogy a kódot megfelelően másolta e át. Ezen művelet közben a KP-01 proxy feltételen az olvasási területen maradjon.

Bővebb információ …
Posted on

TX8 (ID48)

Az ERREBI bemutatja a TX8-at, a Megamos®Crypto rendszerű traszponderek másolására alkalmas chip-et. Ezzel a megoldással nincs szükség további másolóeszközök megvásárlására. Egyszerűen csak frissítenie kell a már meglévő LS8-as gépét, majd telepítenie számítógépére az ERREBI TX8PRO szoftvert az ID48-as chip-ek klónozásához. Innentől kezdve kizárólag csak a TX8 transzponder szükséges a másolási folyamat végrehajtásához.

TX8 brosúra

LS8 / TX8 / PC szoftver telepítés-frissítés

Bővebb információ …