Posted on

K-Prox (beléptető-proxy másoló)

A K-Prox, egy új eszköz a 125 KHz frekvencián működő RFID (rádiófrekvenciás azonosító) “kulcsok”, vagy más néven beléptető-proxy-k másolásához. Ez az eszköz képes az RFID “kulcsok” gyors, egyszerű és biztonságos másolására. A folyamat három egyszerű lépésben elvégezhető. Először helyezze az eredeti proxy-t az olvasási területre, majd nyomja meg az „Read” gombot. Ezután helyezzen egy KP-01 típusú proxy-t az olvasási területre és utána nyomja meg a „Copy” gombot. Végül, a „Check” gomb megnyomásával ellenőrizheti, hogy a kódot megfelelően másolta e át. Ezen művelet közben a KP-01 proxy feltételen az olvasási területen maradjon.

Bővebb információ …
Posted on

TX8 (ID48)

Az ERREBI bemutatja a TX8-at, a Megamos®Crypto rendszerű traszponderek másolására alkalmas chip-et. Ezzel a megoldással nincs szükség további másolóeszközök megvásárlására. Egyszerűen csak frissítenie kell a már meglévő LS8-as gépét, majd telepítenie számítógépére az ERREBI TX8PRO szoftvert az ID48-as chip-ek klónozásához. Innentől kezdve kizárólag csak a TX8 transzponder szükséges a másolási folyamat végrehajtásához.

TX8 brosúra

LS8 / TX8 / PC szoftver telepítés-frissítés

Bővebb információ …
Posted on

M-Box / ID48

Silca ID48 brosúra

  • működő klónozási megoldás a Megamos® Crypto ID48 transzponderek számára
  • az új üveg T48 transzponder illeszkedik az eredeti kulcsokhoz és távirányítókhoz, valamint az összes Silca által gyártott chip helyes kulcshoz
  • az egyedi M-Snoop technológiával az eredeti kulcsokból az adatokat kiolvassa
  • a sikeres klónozási művelet visszajelzése, még a marási művelet előtt
  •   a klónozó berendezés használható más műveletekhez is miközben egy ID48 művelet fut
  •   kompatibilis a Silca összes meglévő klónozó eszközével (RW4 Plus, Fast Copy Plus, RW4 + P-Box, Fast Copy + P-Box)
  • könnyen használható program és a dedikált weboldal segítségével áttekintheti klónozási feladatainak elvégzését  
  • nincs szükség PC-re, de internetkapcsolatra igen a klónozás folyamatához, történhet ez akár az okostelefonon vagy a tablet hotspot funkcióján keresztül is
  •   garantált kompatibilitás az Advanced Diagnostics ™ rendszereihez
  •   A Silca ID48-as megoldása több mint 200 járműmodellt foglal magában, mint például az Alfa Romeo®, az Audi®, a Cadillac®, a Chevrolet®, a Chevrolet-Daewoo®, a Citroën®, a Daf® Trucks, a Ferrari®, a Fiat®, a GMC®, a Great Wall ®, Holden®, Hyundai®, Honda®, Hummer®, Isuzu®, Iveco®, Jaguar®, Kia®, Lancia®, Maserati®, Opel®, Peugeot®, Pontiac®, Porsche®, Proton®, Seat®, Škoda®, Ssangyong®, Vauxhall®, Volkswagen®, Volvo®.

Az M-BOX-al történő másolás folyamata (PDF)

Bővebb információ …