Posted on

Errebi – üres távirányítós kulcsházak

Errebi – távirányítós kulcsház katalógus 2022-1

Az ERREBI üres távirányítós kulcsházaival, a piacon a legszélesebb választékban van jelen és a remek minőséget ötvözi a versenyképes árral. A kulcsházak kizárólag üresen, távirányító elektronika és traszponder nélkül kerülnek forgalomba.

Posted on

Mikrokapcsolók és antennák

Újdonság az ERREBI termékkínálatában a gyári minőségűvel megegyező mikrokapcsolók és antenna tekercsek. Ezekkel az alkatrészekkel, a távirányítós autókulcsok panelein gyakorta meghibásodó és elhasználódó kapcsolók és a mechanikai hatásokat nehezen viselő antenna tekercsek cseréjére és pótlására nyílik lehetőség. A mikrokapcsolók és antenna tekercsek kizárólag egységcsomagokban rendelhetőek.

Mikrokapcsoló és antenna katalógus

Posted on

Silca univerzális távirányítós autókulcsok

A Silca univerzális távirányítós autókulcsai a minőséget képviselik, melyek programozás után reprodukálni tudják az eredeti gépjárműkulcs funkcióit. Négy különböző kivitelben készülnek, amelyek világszerte a legnépszerűbb márkák számára alkalmasak. A távirányítókon három nyomógomb található, egy-egy a nyitáshoz, a záráshoz és a csomagtartó működtetéséhez, valamint egy a behajtható kulcsszárat, ami külön megvásárolható.

A Silca távirányító programozó kábelével összeköti a távirányítót az okostelefonnal, hogy néhány másodperc alatt előre beállítsa az új távirányítót. Egyszerűen csak ki kell választania a jármű modelljét a MySilca SRP alkalmazásból, és a kábel lehetővé teszi az előre beállított adatok átvitelét a Silca univerzális távirányítós kulcsra. Majd a további utasításokat követve, az erre alkalmas eszközökkel folytatni a távirányító tanítás folyamatát.

Silca univerzális távirányítós autókulcsok brosúra

Silca univerzális távirányítós autókulcsok prezentáció

A Silca saját oldala (angol)

Bővebb információ …
Posted on

Silca – IRFH távirányítós autókulcsok

Távirányítós autókulcsok és a Smart Remote Programmer gép brosúra

A Silca távirányítós kulcsai egyedülálló, minőségi, stílusos kompakt távvezérlők, amelyek a programozás után tökéletesen helyettesítik az eredeti kulcsokat. Három nyomógombja, záráshoz, nyitáshoz és a csomagtér ajtó működtetésére teszi alkalmassá. A bicskakulcsos kialakításához a Silca, minőségi kulcs pengéit kínálja. Az SRP készülék, előre programozza az új távirányítós kulcsot. Bekéri a szükséges járműadatokat, hogy előzetesen beállíthassa az új kulcsot a dedikált SRP szoftverből. PC-ről vagy mobileszközről indítva, másodperceken belül az NFC technológia segítségével előkódolja az új a távirányítót. Az SRP szoftver felhasználóbarát program, amely lépésről lépésre végigvezeti az összes előre beállítható műveleten. Letölthető az alábbi linkből (PC-n keresztül), vagy a Google Play vagy az App Store áruházból (mobileszközön keresztül).

Remote Car Key and Smart Remote Programmer gyártói oldal

Bővebb információ …