Posted on

Silca MYKEYS Pro

A MYKEYS Pro egyedülálló online portál, ahol a teljes Silca nyerskulcs adatbázist megtalálja. Fejlessze vállalkozását és legyen részese a Silca digitális forradalmának. Néhány fontos funkció csak előfizetés után használható.

www.mykeyspro.com

2023 február 1. után a Silca „The Catalogue” oldala nem frissül tovább. Helyette a MYKEYS Pro oldalnon keresztül – egyszerű regisztráció után – érhető el az online nyerskulcs-katalógus, mely mellett még számos új és hasznos információt nyújt a felhasználóknak.

Bővebb információ …
Posted on

Smart Aerial +

Az új Smart Aerial + gép, egy felhő alapon működő gépjárműkulcs-klónozó eszköz.

Smart Areial + brosúra

Ahogyan az RW5, az új Smart Aerial+ is gyors és egyszerű megoldást nyújt, a forgalomban lévő másolható/klónozható járműkulcsok közel 99%-nak duplikálására, ideértve az ID46 és ID48 típusú traszpondereket is.
A klónozási számításokat, megbízhatóság garantálása érdekében, az  Advanced Diagnostics szabadalmaztatott szerverei végezik. Így folyamatosan biztosított a felhasználóknak a legújabb klónozási megoldások elérése és elkerülhető a korábbi időigényes szoftverfrissítés.
Ez az új eszköz akár 3x gyorsabb a korábbiaknál. A másolási folyamat az okoseszköz képernyőjén, a telepített MYKEYS Pro alkalmazással történő összekapcsolódás után nyomonkövethető. Továbbá az alkalmazáson keresztül támogatást és tájékoztatást kap az egész kulcsmásolási folyamat során, segítve a legjobb megoldást megtalálni Ön és ügyfele számára.

Az új Smart Aerial + az RW5 gép mellett, kedvezőbb árával remek alternatíva lehet a régebbi RW4 és FastCopy gépek lecserélésére.

Bővebb információ …