Posted on

RW5

Az új RW5 gép, egy felhő alapon működő gépjárműkulcs-klónozó eszköz.

A Silca RW5 gyors és egyszerű megoldást nyújt, a forgalomban lévő másolható/klónozható járműkulcsok közel 99%-nak duplikálására, ideértve az ID46 és ID48 típusú traszpondereket is.
A klónozási számításokat, megbízhatóság garantálása érdekében, a Silca szabadalmaztatott szerverei végezik. Így folyamatosan biztosított a felhasználóknak a legújabb klónozási megoldások elérése és elkerülhető a korábbi időigényes szoftverfrissítés.
Ez az új gép akár 3x gyorsabb a korábbi eszközöknél és a klónozási folyamat a színes kijelzőn lépésről lépésre követhető. Az okoseszközre telepített MYKEYS Pro programmal történő összekapcsolódás után, támogatást és tájékoztatást kap az egész kulcsmásolási folyamat során, segítve a legjobb megoldást megtalálni Ön és ügyfele számára.

Bővebb információ …
Posted on

Errebi M-Nova távirányító

Az új M-NOVA távirányító, az Errebi termékcsalád maximális klónozási képességét és sokoldalúságát vonzó dizájnnal ötvözi. Lehetővé teszi a fix kódos távirányítók 95%-ának és több mint 50 márka ugrókódos távirányítójának másolását egyszerűen, az eregeti távirányító és az “üres” távvezérlő egymás mellé helyezésével.

Bővebb információ …