Posted on

RW5 csereAKCIÓ

Az RW5 akciós csomag, egy bármilyen gyártmányú gépjármű transzponder másolásra/klónozásra/tanításra alkalmas eszköz leadása esetén érvényes. Az akciós csomag tartalma: 1db. RW5 gép, 1 db. R-Snoop eszköz, 1év MyKeysPro (web/mobil) előfizetés és 5db. GTI-Utra transzponder. A csomag ára bruttó 539.990,- Ft., mely 2023 december 20.-ig beérkezett megrendelésekre vonatkozik. További információkért érdeklődjön üzletünkben.

Posted on

Silca ODB Snoop ID88

A Silca OBD Snoop ID88 egy világelső klónozási megoldás, amely kompatibilis a Volkswagen csoport MQB-vel. Ez a klónozási megoldás használható a leggyakoribb modellekhez, mint a Golf, Polo, Tiguan, Audi A3, Skoda Octavia és a Seat Ibiza. Az Advanced Diagnostics új OBD Snoop ID88, az RW5-el vagy a Smart Aerial+-al és a MYKEYS Pro alkalmazással együtt tudja a Volkswagen csoport MQB modelljeihez klónozni a kulcsokat.

További részletek…

Posted on

Az új Silca GTI-Ultra transzponder

Bemutatjuk az új Silca GTI-Ultra transzpondert. A GTI Ultra felváltja a GTI Pro-t és továbbá a teljes ID48 klónozási képességgel is bővül. Elődjéhez hasonlóan a GTI-Ultra is felülmúlja a versenytársakat a tartósság tekintetében.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A Silca 2023-11-07.-i tájékoztatása alapján, az új GTI-Ultra transzpondereket, az RW4 Plus és a FastCopy Plus készülékek is fogják tudni használni. A GTI-Ultra újdonsága, hogy a T48-as transzpondereket is helyettesíti. Ezt a képességét csak az RW5 és a Smart Aeral készülékekkel lehetséges használni. Az RW4 Plus és FasCopy Plus gépekhez továbbra is formgalomban marad az eddig megszokott T48-as traszponder.

Bővebb információ …
Posted on

Silca traszponder INFO

A Silca S.P.A tájékoztatása alapján, a gyártó, az NXP PCF7935 transponderek gyártását megszüntette. Több alternatív termék tesztelése során kiderült, hogy azok minősége elmaradt a Silca által elvárttól. Ezért a megfelelő megoldás megtalálásáig az alábbi transponderek nem elérhetőek, forgalmazásuk szünetel.

A T30 és T50-es trasponderekből a készlet erejéig tudunk még adni!

  • T10 TRAN.PH.CRY. ID42 WEDGE
  • T12 TRAN.PH.CRY.ID40 WEDGE
  • T25 TRAN.PH.CRY.ID41 WEDGE
  • T28 TRAN.PH.CRY.4W WEDGE
  • T29 TRAN.PH.CRY.ID45 WEDGE
  • T30 TRAN.PH.CRY.4M WEDGE
  • T50 TRAN.PH.CRY.MULTI WEDGE