Posted on

TX7 (DST80)

TX7 brosúra

Mostantól előrendelhető az ERREBI legújabb transzpondere a TX7, melynek segítségével másolhatóvá válnak a Texas DST80-as típusú chip-et használó FORD, KIA, és HYUNDAI modellek.

  • A TX7 chip-el együtt megjelent az ERREBI PC-szoftwer legújabb v4.21-es verziója is, melyet a fenti linken keresztül letölthető.
  • A program teleítése után a “TX8Pro” ikonra kattíntva, majd bejelentkezve elengedhetetlen, hogy az LS8-as gépét is frissítse a legújabb v4.08 firmware verzióra.
  • Egyszerű a másolás folyamata, hiszen nincs szükség a járműnél történő mintavételre.
  • Az új TX7 chip többször újra írható.
Bővebb információ …
Posted on

TX8+ transzponder

TX8+ brosúra

Örömmel értesítjük, hogy az ERREBI 2020 áprilisában kiadja az új TX8+ chip-et, amely felváltja az eddig használt TX8-as traszpondert. Ezen új modell használatával egyszerűsödik a Megamos®Crypto rendszerű transzponderek kezelése és a másolási folyamat is megbízhatóbbá válik.

A TX8+ chip az alábbi újításokat hozza magával:

  • a TX8+ használatához frissítenie kell az számítógépén található ErrebiTPX8Pro szoftverét v1.0.2.0-ra és az LS8-as gépét 4.05 verzióra.
  • a másolási folyamat 2007 utáni autótípusoknál csak egy chip felhasználásával történik, a korábbi kettő helyett
  • ezeknél a típusoknál a mintavétel folyamata, vagyis az autóból történő adatrögzítés is némileg különbözik az eddig megszokottól, mely folyamatot a lejjebb található oktatóvideók részletesen bemutatnak
  • a TX8+ chip újraírható lesz
  • a könnyebb beazonosíthatóság érdekében az új chip-et egy fehér pont fogja jelölni

PC szoftver telepítési útmutató

Tájékoztatásaként, a még raktáron lévő TX8 transzponderek használhatóak maradnak az eddigi másolási folyamatot követve, az új 4.05 szoftver verzióval is!

Bővebb információ …
Posted on

Silca – GYÁRI távirányítós autókulcsok

A Silca távirányítós autókulcsai tökéletes megoldást jelentenek, a megrongálódott vagy elveszett kulcsok cseréjére, illetve szükség esetén az eredeti másolatának elkészítésére. Kialakításuk nagyban hasonlít az eredeti kulcsokhoz és teljes mértékben programozásra készen állnak.

A távirányítós autókulcsok transzponderrel, vésznyitó vagy bicska kulcs pengevel együtt kerülnek forgalomba. A távirányítók gombjai speciális diagnosztikai eszközzel programozhatóak.

Távirányítós autókulcsok összefoglaló katalógusa

Posted on

Silca – IRFH távirányítós autókulcsok

Távirányítós autókulcsok és a Smart Remote Programmer gép brosúra

A Silca távirányítós kulcsai egyedülálló, minőségi, stílusos kompakt távvezérlők, amelyek a programozás után tökéletesen helyettesítik az eredeti kulcsokat. Három nyomógombja, záráshoz, nyitáshoz és a csomagtér ajtó működtetésére teszi alkalmassá. A bicskakulcsos kialakításához a Silca, minőségi kulcs pengéit kínálja. Az SRP készülék, előre programozza az új távirányítós kulcsot. Bekéri a szükséges járműadatokat, hogy előzetesen beállíthassa az új kulcsot a dedikált SRP szoftverből. PC-ről vagy mobileszközről indítva, másodperceken belül az NFC technológia segítségével előkódolja az új a távirányítót. Az SRP szoftver felhasználóbarát program, amely lépésről lépésre végigvezeti az összes előre beállítható műveleten. Letölthető az alábbi linkből (PC-n keresztül), vagy a Google Play vagy az App Store áruházból (mobileszközön keresztül).

Remote Car Key and Smart Remote Programmer gyártói oldal

Bővebb információ …