Posted on

Smart Aerial +

Az új Smart Aerial + gép, egy felhő alapon működő gépjárműkulcs-klónozó eszköz.

Smart Areial + brosúra

Használati utasítás (magyar)

Ahogyan az RW5, az új Smart Aerial+ is gyors és egyszerű megoldást nyújt, a forgalomban lévő másolható/klónozható járműkulcsok közel 99%-nak duplikálására, ideértve az ID46 és ID48 típusú traszpondereket is.
A klónozási számításokat, megbízhatóság garantálása érdekében, az  Advanced Diagnostics szabadalmaztatott szerverei végezik. Így folyamatosan biztosított a felhasználóknak a legújabb klónozási megoldások elérése és elkerülhető a korábbi időigényes szoftverfrissítés.
Ez az új eszköz akár 3x gyorsabb a korábbiaknál. A másolási folyamat az okoseszköz képernyőjén, a telepített MYKEYS Pro alkalmazással történő összekapcsolódás után nyomonkövethető. Továbbá az alkalmazáson keresztül támogatást és tájékoztatást kap az egész kulcsmásolási folyamat során, segítve a legjobb megoldást megtalálni Ön és ügyfele számára.

Az új Smart Aerial + az RW5 gép mellett, kedvezőbb árával remek alternatíva lehet a régebbi RW4 és FastCopy gépek lecserélésére.

Bővebb információ …
Posted on

RW5

Az új RW5 gép, egy felhő alapon működő gépjárműkulcs-klónozó eszköz.

RW5 brosúra

A Silca RW5 gyors és egyszerű megoldást nyújt, a forgalomban lévő másolható/klónozható járműkulcsok közel 99%-nak duplikálására, ideértve az ID46 és ID48 típusú traszpondereket is.
A klónozási számításokat, megbízhatóság garantálása érdekében, a Silca szabadalmaztatott szerverei végezik. Így folyamatosan biztosított a felhasználóknak a legújabb klónozási megoldások elérése és elkerülhető a korábbi időigényes szoftverfrissítés.
Ez az új gép akár 3x gyorsabb a korábbi eszközöknél és a klónozási folyamat a színes kijelzőn lépésről lépésre követhető. Az okoseszközre telepített MYKEYS Pro programmal történő összekapcsolódás után, támogatást és tájékoztatást kap az egész kulcsmásolási folyamat során, segítve a legjobb megoldást megtalálni Ön és ügyfele számára.

Bővebb információ …
Posted on

TX8+ transzponder

TX8+ brosúra

Örömmel értesítjük, hogy az ERREBI 2020 áprilisában kiadja az új TX8+ chip-et, amely felváltja az eddig használt TX8-as traszpondert. Ezen új modell használatával egyszerűsödik a Megamos®Crypto rendszerű transzponderek kezelése és a másolási folyamat is megbízhatóbbá válik.

A TX8+ chip az alábbi újításokat hozza magával:

  • a TX8+ használatához frissítenie kell az számítógépén található ErrebiTPX8Pro szoftverét v1.0.2.0-ra és az LS8-as gépét 4.05 verzióra.
  • a másolási folyamat 2007 utáni autótípusoknál csak egy chip felhasználásával történik, a korábbi kettő helyett
  • ezeknél a típusoknál a mintavétel folyamata, vagyis az autóból történő adatrögzítés is némileg különbözik az eddig megszokottól, mely folyamatot a lejjebb található oktatóvideók részletesen bemutatnak
  • a TX8+ chip újraírható lesz
  • a könnyebb beazonosíthatóság érdekében az új chip-et egy fehér pont fogja jelölni

PC szoftver telepítési útmutató

Tájékoztatásaként, a még raktáron lévő TX8 transzponderek használhatóak maradnak az eddigi másolási folyamatot követve, az új 4.05 szoftver verzióval is!

Bővebb információ …
Posted on

U-Snoop ID49 + T49 traszponder

U-Snoop ID49 brosúra

A Silca újdonsága, mellyel egyszerűen másolhatóak a táblázatban szereplő 2014-től gyártott Honda modellek ID49-es kulcsai.

  • ingyenes szoftverfrissítés kizárólag az RW4 Plus és a Fast Copy Plus gépekhez ( v04.09.094 )
  • a régebbi RW4 és Fast Copy gépekre a frissítés nem telepíthető
  • új T49 traszponder az ID49-es kulcsokhoz
  • az új U-SNOOP használata megegyezik az eddig használt SNOOP eszköz használatával és adott esetben helyettesíteni tudja a korábbi SNOOP és M-SNOOP eszközöket
Posted on

Optika

Optika brosúra

Az Optika, a Silca legfejlettebb kulcsfelismerő eszköze, amely képes beazonosítani a legtöbb kulcs típus profilját. A lapos cilinderes kulcsoktól kezdve, az egy- illetve kéttollú kulcsokon keresztül, egészen a laponmart kulcsokig. Megbízhatóan tudja leolvasni a kulcsok méreteit és ezáltal ellenőrizheti a másolt kulcs kialakítását az eredetihez képest. Az Optika ellenőrzi, hogy a marásmélységek közötti különbségek az előre meghatározott tűréshatáron belül vannak-e és ezáltal lehetőség van a beolvasott kulcs pontosságának ellenőrzésére.

Bővebb információ …