Posted on

Silca traszponder INFO

A Silca S.P.A tájékoztatása alapján, a gyártó, az NXP PCF7935 transponderek gyártását megszüntette. Több alternatív termék tesztelése során kiderült, hogy azok minősége elmaradt a Silca által elvárttól. Ezért a megfelelő megoldás megtalálásáig az alábbi transponderek nem elérhetőek, forgalmazásuk szünetel.

A T30 és T50-es trasponderekből a készlet erejéig tudunk még adni!

  • T10 TRAN.PH.CRY. ID42 WEDGE
  • T12 TRAN.PH.CRY.ID40 WEDGE
  • T25 TRAN.PH.CRY.ID41 WEDGE
  • T28 TRAN.PH.CRY.4W WEDGE
  • T29 TRAN.PH.CRY.ID45 WEDGE
  • T30 TRAN.PH.CRY.4M WEDGE
  • T50 TRAN.PH.CRY.MULTI WEDGE
Posted on

GTI Pro transzponder

Amely az új RW5 és Smart Areial+ gépekkel, valamint a korábbi RW4+ gép legújabb szoftverével (v.4.09.098) kompatibilis. Az új chip az eddigi tudásán felül (T3, T4, T7, T8, T13, T14, T16, T17, T18, T19, T21, T22, T31, T32), az alábbi traszponderek másolását/klónozását teszi lehetővé.

Az újonnan másolható chip-ek.

A régebbi RW4 és FastCopy gépekhez használt GTI „Wedge” transzponder a továbbiakban nem rendelhető, megszűnik!

Posted on

Mikrokapcsolók és antennák

Újdonság az ERREBI termékkínálatában a gyári minőségűvel megegyező mikrokapcsolók és antenna tekercsek. Ezekkel az alkatrészekkel, a távirányítós autókulcsok panelein gyakorta meghibásodó és elhasználódó kapcsolók és a mechanikai hatásokat nehezen viselő antenna tekercsek cseréjére és pótlására nyílik lehetőség. A mikrokapcsolók és antenna tekercsek kizárólag egységcsomagokban rendelhetőek.

Mikrokapcsoló és antenna katalógus

Posted on

Silca univerzális távirányítós autókulcsok

A Silca univerzális távirányítós autókulcsai a minőséget képviselik, melyek programozás után reprodukálni tudják az eredeti gépjárműkulcs funkcióit. Négy különböző kivitelben készülnek, amelyek világszerte a legnépszerűbb márkák számára alkalmasak. A távirányítókon három nyomógomb található, egy-egy a nyitáshoz, a záráshoz és a csomagtartó működtetéséhez, valamint egy a behajtható kulcsszárat, ami külön megvásárolható.

A Silca távirányító programozó kábelével összeköti a távirányítót az okostelefonnal, hogy néhány másodperc alatt előre beállítsa az új távirányítót. Egyszerűen csak ki kell választania a jármű modelljét a MySilca SRP alkalmazásból, és a kábel lehetővé teszi az előre beállított adatok átvitelét a Silca univerzális távirányítós kulcsra. Majd a további utasításokat követve, az erre alkalmas eszközökkel folytatni a távirányító tanítás folyamatát.

Silca univerzális távirányítós autókulcsok brosúra

Silca univerzális távirányítós autókulcsok prezentáció

A Silca saját oldala (angol)

Bővebb információ …