Posted on

GTI Pro transzponder

Amely az új RW5 és Smart Areial+ gépekkel, valamint a korábbi RW4+ gép legújabb szoftverével (v.4.09.098) kompatibilis. Az új chip az eddigi tudásán felül (T3, T4, T7, T8, T13, T14, T16, T17, T18, T19, T21, T22, T31, T32), az alábbi traszponderek másolását/klónozását teszi lehetővé.

Az újonnan másolható chip-ek.

A régebbi RW4 és FastCopy gépekhez használt GTI “Wedge” transzponder a továbbiakban nem rendelhető, megszűnik!

Posted on

Mikrokapcsolók és antennák

Újdonság az ERREBI termékkínálatában a gyári minőségűvel megegyező mikrokapcsolók és antenna tekercsek. Ezekkel az alkatrészekkel, a távirányítós autókulcsok panelein gyakorta meghibásodó és elhasználódó kapcsolók és a mechanikai hatásokat nehezen viselő antenna tekercsek cseréjére és pótlására nyílik lehetőség. A mikrokapcsolók és antenna tekercsek kizárólag egységcsomagokban rendelhetőek.

Mikrokapcsoló és antenna katalógus

Posted on

Silca univerzális távirányítós autókulcsok

A Silca univerzális távirányítós autókulcsai a minőséget képviselik, melyek programozás után reprodukálni tudják az eredeti gépjárműkulcs funkcióit. Négy különböző kivitelben készülnek, amelyek világszerte a legnépszerűbb márkák számára alkalmasak. A távirányítókon három nyomógomb található, egy-egy a nyitáshoz, a záráshoz és a csomagtartó működtetéséhez, valamint egy a behajtható kulcsszárat, ami külön megvásárolható.

A Silca távirányító programozó kábelével összeköti a távirányítót az okostelefonnal, hogy néhány másodperc alatt előre beállítsa az új távirányítót. Egyszerűen csak ki kell választania a jármű modelljét a MySilca SRP alkalmazásból, és a kábel lehetővé teszi az előre beállított adatok átvitelét a Silca univerzális távirányítós kulcsra. Majd a további utasításokat követve, az erre alkalmas eszközökkel folytatni a távirányító tanítás folyamatát.

Silca univerzális távirányítós autókulcsok brosúra

Silca univerzális távirányítós autókulcsok prezentáció

A Silca saját oldala (angol)

Bővebb információ …
Posted on

TX7 (DST80)

TX7 brosúra

Mostantól előrendelhető az ERREBI legújabb transzpondere a TX7, melynek segítségével másolhatóvá válnak a Texas DST80-as típusú chip-et használó FORD, KIA, és HYUNDAI modellek.

  • A TX7 chip-el együtt megjelent az ERREBI PC-szoftwer legújabb v4.21-es verziója is, melyet a fenti linken keresztül letölthető.
  • A program teleítése után a “TX8Pro” ikonra kattíntva, majd bejelentkezve elengedhetetlen, hogy az LS8-as gépét is frissítse a legújabb v4.08 firmware verzióra.
  • Egyszerű a másolás folyamata, hiszen nincs szükség a járműnél történő mintavételre.
  • Az új TX7 chip többször újra írható.
Bővebb információ …