Posted on

Silca univerzális távirányítós autókulcsok

A Silca univerzális távirányítós autókulcsai a minőséget képviselik, melyek programozás után reprodukálni tudják az eredeti gépjárműkulcs funkcióit. Négy különböző kivitelben készülnek, amelyek világszerte a legnépszerűbb márkák számára alkalmasak. A távirányítókon három nyomógomb található, egy-egy a nyitáshoz, a záráshoz és a csomagtartó működtetéséhez, valamint egy a behajtható kulcsszárat, ami külön megvásárolható.

A Silca távirányító programozó kábelével összeköti a távirányítót az okostelefonnal, hogy néhány másodperc alatt előre beállítsa az új távirányítót. Egyszerűen csak ki kell választania a jármű modelljét a MySilca SRP alkalmazásból, és a kábel lehetővé teszi az előre beállított adatok átvitelét a Silca univerzális távirányítós kulcsra. Majd a további utasításokat követve, az erre alkalmas eszközökkel folytatni a távirányító tanítás folyamatát.

Silca univerzális távirányítós autókulcsok brosúra

Silca univerzális távirányítós autókulcsok prezentáció

A Silca saját oldala (angol)

Bővebb információ …
Posted on

TX7 (DST80)

TX7 brosúra

Mostantól előrendelhető az ERREBI legújabb transzpondere a TX7, melynek segítségével másolhatóvá válnak a Texas DST80-as típusú chip-et használó FORD, KIA, és HYUNDAI modellek.

  • A TX7 chip-el együtt megjelent az ERREBI PC-szoftwer legújabb v4.21-es verziója is, melyet a fenti linken keresztül letölthető.
  • A program teleítése után a “TX8Pro” ikonra kattíntva, majd bejelentkezve elengedhetetlen, hogy az LS8-as gépét is frissítse a legújabb v4.08 firmware verzióra.
  • Egyszerű a másolás folyamata, hiszen nincs szükség a járműnél történő mintavételre.
  • Az új TX7 chip többször újra írható.
Bővebb információ …
Posted on

Errebi – üres távirányítós kulcsházak

Errebi – távirányítós kulcsház katalógus 2020-1

Az ERREBI üres távirányítós kulcsházaival, a piacon a legszélesebb választékban van jelen és a remek minőséget ötvözi a versenyképes árral. A kulcsházak kizárólag üresen, távirányító elektronika és traszponder nélkül kerülnek forgalomba.