Posted on

RW5 csereAKCIÓ

Az RW5 akciós csomag, egy bármilyen gyártmányú gépjármű transzponder másolásra/klónozásra/tanításra alkalmas eszköz leadása esetén érvényes. Az akciós csomag tartalma: 1db. RW5 gép, 1 db. R-Snoop eszköz, 1év MyKeysPro (web/mobil) előfizetés és 5db. GTI-Utra transzponder. A csomag ára bruttó 539.990,- Ft., mely 2023 december 20.-ig beérkezett megrendelésekre vonatkozik. További információkért érdeklődjön üzletünkben.

Posted on

Smart Aerial +

Az új Smart Aerial + gép, egy felhő alapon működő gépjárműkulcs-klónozó eszköz.

Smart Areial + brosúra

Használati utasítás (magyar)

Ahogyan az RW5, az új Smart Aerial+ is gyors és egyszerű megoldást nyújt, a forgalomban lévő másolható/klónozható járműkulcsok közel 99%-nak duplikálására, ideértve az ID46 és ID48 típusú traszpondereket is.
A klónozási számításokat, megbízhatóság garantálása érdekében, az  Advanced Diagnostics szabadalmaztatott szerverei végezik. Így folyamatosan biztosított a felhasználóknak a legújabb klónozási megoldások elérése és elkerülhető a korábbi időigényes szoftverfrissítés.
Ez az új eszköz akár 3x gyorsabb a korábbiaknál. A másolási folyamat az okoseszköz képernyőjén, a telepített MYKEYS Pro alkalmazással történő összekapcsolódás után nyomonkövethető. Továbbá az alkalmazáson keresztül támogatást és tájékoztatást kap az egész kulcsmásolási folyamat során, segítve a legjobb megoldást megtalálni Ön és ügyfele számára.

Az új Smart Aerial + az RW5 gép mellett, kedvezőbb árával remek alternatíva lehet a régebbi RW4 és FastCopy gépek lecserélésére.

Bővebb információ …