Posted on

K-Prox (beléptető-proxy másoló)

A K-Prox, egy új eszköz a 125 KHz frekvencián működő RFID (rádiófrekvenciás azonosító) “kulcsok”, vagy más néven beléptető-proxy-k másolásához. Ez az eszköz képes az RFID “kulcsok” gyors, egyszerű és biztonságos másolására. A folyamat három egyszerű lépésben elvégezhető. Először helyezze az eredeti proxy-t az olvasási területre, majd nyomja meg az „Read” gombot. Ezután helyezzen egy KP-01 típusú proxy-t az olvasási területre és utána nyomja meg a „Copy” gombot. Végül, a „Check” gomb megnyomásával ellenőrizheti, hogy a kódot megfelelően másolta e át. Ezen művelet közben a KP-01 proxy feltételen az olvasási területen maradjon.

Bővebb információ …
Posted on

Chipolo

Kapcsold a Chipolo-t bármihez, amit nem akarsz elveszíteni és telepítsd okostelefonodra az ingyenes Chipolo alkalmazást. Csengesd meg a Chipolo-t az alkalmazásból, vagy nyomd meg kétszer és a telefonod jelezni fog. Még akkor is ha néma üzemmódban van. Így könnyedén rálelhetsz arra amit épp nem találsz, vagy az alkalmazás segítségével láthatod, mikor és hol hagytad legutóbb.

Bővebb információ …
Posted on

Air4 Home / Air4 Home PRO

Az Air4 Home rendszer egy univerzális megoldás kapuk, garázsajtók és sorompók közvetlen okostelefonról történő működtetéséhez. A doboz tartalmaz egy könnyen telepíthető eszközt, mely egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével, Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál. Az Air4 Home, 21 okostelefonnak tud hozzáférést biztosítani és akár 4 automata eszközt vezérelni. Az Air4 Home Pro az Air4 Home fejlettebb verziója, amely kis szállodák, B & B, nagyobb lakóházak és kisvállalkozások számára készült. Legfeljebb 105 felhasználót tud kezelni, a rendszer felügyeletét akár 5 adminisztrátor is irányíthatja.

Air4 Home / Air4 Home PRO gyártói oldal

Bővebb információ …
Posted on

Easy Scan Plus

Az Easy Scan Plus egy könnyen használható és hordozható távirányító másoló eszköz, mely az egész másolási folyamaton végig vezeti a felhasználót. A PC szoftverrel együtt pedig, újabb funkciók és beállítási lehetőségek érhetőek el.

Easy Scan Plus brosúra

Easy Scan Plus részletes tájékoztató

Easy Scan Plus gyártói oldal

  • Az Easy Scan Plus önállóan: azonosítja az eredeti távvezérlő frekvenciáját és kódtípusát (fix vagy ugró kódos); jelzi, hogy lehet-e másolni és ha igen, melyik Silca Air4 távirányítót kell használni; ellenőrzi, hogy az újonnan másolt távirányító megfelel-e az eredetinek; frekvencia mérőként is működik;  kvarc távirányítók jelerősségét behangolja; a korábbi modell az Easy Scan minden funkciója tudja
  • PC-vel összekapcsolva az “Air4 programozó szoftver” használatával (opcionális): az Easy Scan Plus a szoftverrel együtt a professzionális távirányító másoláshoz elengedhetetlen egyedi és speciális funkciókat kínál; frissíti az Air4 Plus távirányító belső szoftverét; könnyebben tudja azonosítani az eredeti távirányítót, több távirányíto másolása néhány kattintással megoldható; a szoftver adatbázis használatával, újra generálja a legnépszerűbb távirányítókat anélkül, hogy szükség lenne az eredetire; a távirányítók frekvenciájának finombeállítása
Bővebb információ …
Posted on

Errebi M-BT távirányító

M-BT brosúra

Fix és ugró kódos távirányítók másolásához, 280-400 Mhz és 433-868 Mhz frekvencia tartományban használható. Önállóan tanítható, négy egyszerű lépésben. Az M-BT távirányító összes funkciójának kihasználásához segítséget nyújtó app, megtalálható Play Store és Apple Store oldalán. Automatikusan aktiválódik a leggyakoribb ugró kódos távirányítók esetében. Kizárólag a képen látható fekete színben, elemmel együtt rendelhető.

Távirányító katalógus

Bővebb információ …
Posted on

Silca Air 4 távirányítók

A Silca Air4-es távirányítók négy féle változata, a piacon lévő távvezérlők többségének a másolására kínál megoldást.


Air4 V Plus: a 433,92 és a 868,35 MHz (AM / FM) frekvenciákhoz (fix és ugró kód). Kompatibilis az Easy Scan Plus és az “Air4 Remote Programming Software” programmal, mely számos fejlett funkciót kínál. Az NFC technológiának köszönhetően, a távirányítók frissíthetőek a Silca által kifejlesztett legújabb alkalmazásokkal.


Air4 L: 433,92 MHz (AM) frekvenciát használó fix és ugró kódos legelterjetebb távirányítók másolására alkalmas.


Air4 V: fix és ugró kódos távvezérlőkhöz, 433,92-től 868,35 MHz-ig (AM / FM) használható.


Air4 Q: 27-40.685 MHz-es frekvenciájú kvarc távirányítókhoz. A Silca itt is a legmodernebb technológiát alkalmazza, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a kvarc kristály megváltoztatására a távirányító másolásához. Az Air4 Q új kialakításban nem elérhető.

Bővebb információ …